A ceyloni fahéjnak gyulladáscsökkentő hatásai is lehetnek. A szervezetet egészségesen tartó antioxidánsok, polifenolok és ásványok (kalcium, mangán, vas és rostok) különleges forrása. Mindemellett a fahéjban természetes cukrok, szénhidrátok, zsírsavak és aminosavak is vannak.
Nagyon sokan teszik a teáinkba, vagy csak úgy eszik kanállal. Sütikhez is használják, igazából mindenbe jó, amibe szeretjük a fahéj ízét!
Titkos tippünk!
Ha szeretsz kávézni, akkor elengedhetetlen, hogy kipróbáld ezzel a mézzel! Tedd a kávéba cukor helyett. Imádni fogod! Akár a reggeli műzlidet vagy turmixodat is megbolondíthatod egy- kiskanál fahéj mézzel! Isteni!
Tárolás: szobahőmérsékleten (nem kell hűtőbe tenni)
Összetevők: 95% HU méz, (min.) 5% ceyloni fahéj