A csipkebogyóban sokféle vitamin található (A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin), de legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin. A C-vitamin részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.
Csipke tea elkészítése:
1 bögre teához 1-2 evőkanál csipkebogyóhús szörp szükséges. Tetszőleges hőfokú vízzel készíthetjük!
Gyógynövény kivonat min. 60% (ivóvíz, csipkebogyó), szacharóz, citromsav.
Nincs hozzáadott tartósítószer, mesterséges édesítőszer, aromák, színezékek és sűrítők.
Enyhe pasztőrözéssel kezelve. Allergén-, glutén-, laktóz- és GMO-mentes.
Felnyitás után hűvös helyen, 4–8 ° C-on tárolandó, és 4 héten belül felhasználhatja.
Ne tegye ki a szirupot közvetlen napfénynek és szélsőséges hőmérsékletnek.
Tömeg0,5 kg